返回列表 回復 發帖

Junk Sale Night 舊品買賣之夜

2009年3月28日, 星期六晚, 1900, 君好酒樓2樓, 歡迎攜帶任何二手舊品/無線電機, CB 機等. 需要向油雞報名留位.

我們的原則是黨指揮槍, 而堅決不允許槍指揮黨. 下定决心, 不怕犧牲, 排除萬難, 去爭取勝利.

我不是廢青
好嘢!!!又有得食,預我一個啦!!!哈哈...哈哈...
一命二運三風水,四積功德五讀書。
好嘢!!!又有得食,預我一個啦!!!哈哈...哈哈...
VR2UVD 發表於 2009-3-2 06:44
~~~風水師兄, 唔好一聽見食就咁開心啦, 你要減減減肥啦   :o
~~~魑魅魍魎~~~
~~~風水師兄, 唔好一聽見食就咁開心啦, 你要減減減肥啦   :o
小玲 發表於 2009-3-2 12:38
食得是福,穿得是錄,訓得才會生肉.
我們是為人民服務的,只要你提出,我們就依你的意見去做.

有嘢食,有嘢買,報名先....一位

小玲姐..有冇時間過來開番個攤位.....
一位唔該
Best 73 de VR2RS . .
小玲師姐!!!
有嘢食唔食,罪大惡極!!!
不過!!我回小心飲食啦!!!
多謝提點!!!!!
哈哈...哈哈...

一命二運三風水,四積功德五讀書。

有得食.....又有買.......正呀.......我又來.......
有嘢食,有嘢買,報名先....一位
小玲姐..有冇時間過來開番個攤位.....
vr2wng 發表於 2009-3-2 20:05
~~~做乜個個都姐前姐後既, 乜我好老咩, 雖然我係  
~~~我唔知有乜嘢可賣喎, 我怕到時只得一個笑字, 咁咪大大鑊  
~~~魑魅魍魎~~~
一位唔該
Kilo